Ik word altijd vrolijk van het schrijven van release notes want het betekent dat we weer hele mooie uitbreidingen hebben gedaan aan Kolibri en Housenet, maar vandaag word ik er extra vrolijk van. Ik mag jullie namelijk iets vertellen over de Mailchimp integratie in Kolibri!

Wat kan de Kolibri Mailchimp app?
Met de Kolibri Mailchimp App synchroniseer je makkelijk de relaties in je Kolibri relatiegroepen naar Mailchimp. Vanuit Mailchimp verstuur je vervolgens de mooiste e-mailcampagnes. Heb je een campagne verstuurd? Dan zie je bij de relatie in Kolibri hoe de ontvanger reageert op jouw campagne.

Waarom we de Mailchimp app gemaakt hebben
Mailchimp is dé e-mail marketing tool. Met Mailchimp stuur je makkelijk de allermooiste e-mailcampagnes en kun je precies zien wat ontvangers met jouw mail doen. Mailchimp doet dat zo goed dat wij dat niet niet zo makkelijk na kunnen doen. Dat vinden we ook helemaal niet erg, maar we wilden daarom wel een hele mooie koppeling maken. Zodat jij hele goede makelaarssoftware kunt gebruiken én hele goede e-mail marketing software.

Waar je de Mailchimp app voor kunt gebruiken
Ik denk dat je er nog makkelijk een paar bij verzint, maar hier zijn een aantal ideeën voor hoe je de Kolibri Mailchimp app kan gebruiken:

🐵 – Al je ingeschreven zoekers een e-mailcampagne sturen over je aankoop of aanhuur service.

🐵 – Geïnteresseerden up-to-date houden over de bouw van een nieuwbouwproject

🐵 – Nieuwe inschrijvers kennis laten maken met je kantoor

Hoe ga je aan de slag met de Mailchimp app?
In de onderstaande video leg ik uit hoe je de Mailchimp integratie instelt in Kolibri. Het is zo gepiept!

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeën voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.