Vandaag zetten we weer een aantal mooie verbeteringen in Kolibri live. Beide verbeteringen komen uit suggesties van Kolibri gebruikers! Wil je ook jouw mening laten horen? Dat kan hier. Bedankt!

Relatie informatie

Meer informatie bij het koppelen van relaties
Wanneer je een relatie koppelt aan een e-mail, taak of afspraak wil je natuurlijk dat de juiste relatie kiest. Dat was lastig wanneer je meerdere relaties met dezelfde naam in Kolibri had, maar we hebben het een stuk makkelijker gemaakt.

Wanneer je een relatie wil koppelen zie je nu gemakkelijk meer informatie over die relatie door over de blauwe (i) te zweven met je muis.

Categorie search

Zoeken in keuzelijstjes
Een kleine uitbreiding, maar wel een fijne! Wanneer je veel afspraken inplant is het wel zo fijn dat je makkelijk de juiste categorie kunt kiezen. Vanaf nu kun je in dit lijstje (en in veel andere lijstjes in Kolibri) zoeken.

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle idee├źn voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.