Ons ontwikkelteam heeft ook deze week niet stilgezeten. We hebben onze werkplekken thuis ingericht, staan online met elkaar in contact en we kunnen tot nu toe nog op volle sterkte door. Dagen achter elkaar op een zolderkamer voor een computer zitten; voor ons – nerds in hart en nieren – voelt dat ergens ook heel nostalgisch.

Sleutelnummers bewaren bij gearchiveerde opdrachten

Kolibri gebruikers vroegen het ons, dus we hebben het gemaakt. Vooral verhuurmakelaars vroegen ons of het mogelijk was om sleutelnummers te bewaren bij archiefpanden. Dat is handig wanneer je meerdere versies van een huurobject maakt of wanneer je een object verhuurd hebt en in het archief wil zetten, maar je het object nog in beheer hebt.

Wanneer je een (koop of huur)-object archiveert of een nieuwe versie maakt om te verhuren heb je nu ook de keuze om de sleutel ook te laten staan bij het pand dat je gaat archiveren.

Facturen zien in het marketingbudget
Om het overzicht te bewaren wat je allemaal doet voor een opdrachtgever kent Kolibri het marketingbudget bij een pand. Het was altijd al lang mogelijk om, wanneer je een factuur maakt voor een object, uitgaven uit het marketingbudget op een factuur te plaatsen – maar dat was nog niet zichtbaar bij het marketingbudget zelf. Vanaf nu zie je in het marketingbudget direct terug of je een uitgave al gefactureerd hebt.

Naast deze uitbreiding hebben we ook een aantal suggesties van Kolibri gebruikers verwerkt tot een aantal kleine aanpassingen aan de interface van het marketingbudget. Bedankt voor de suggesties!

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle idee├źn voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.