Release notes week 10: Vernieuwde inbox interface

Kolibri Mail is, na de agenda, de meest gebruikte functionaliteit in Kolibri. Niet gek ook, want bijna al je communicatie verloopt via mail. Afspraakbevestigingen, informatie aanvragen maar ook het versturen van overeenkomsten. Omdat we willen dat je zo efficiënt mogelijk kunt werken in Kolibri Mail brengen we voortdurend updates uit, meestal onder de motorkap. Vandaag zetten we een update live waar je meer van ziet. We hebben namelijk de hele interface van de inbox vernieuwd.

Kolibri Mail 2020

Compacter
Je ziet dat de nieuwe interface dezelfde look-and-feel heeft als de vorige versie. Wel zo fijn want dan hoef je niet te wennen. Wel hebben we bij de ontwikkeling ieder element nog eens onder de loep genomen om te zien of we de interface wat konden afslanken – en dat is gelukt. Kolibri Mail oogt rustiger en er is meer ruimte voor het lezen en verwerken van je e-mails.

Sneller
We hebben iedere regel code opnieuw geschreven met in ons achterhoofd alles wat we van de vorige interface geleerd hebben. Het resultaat is een sneller werkende interface.

Scrollpositie in e-mails onthouden
Nog een leuke extra – Kolibri Mail onthoudt nu ook waar je bent gebleven in de lijst van e-mails. Wel zo fijn!

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeën voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.

Kolibri

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

026 – 20 20 116

info@kolibri.software

Kolibri, software en websites voor makelaars.

Nieuw!

Jouwmakelaar.online, jouw eigen klantportaal

Met Jouwmakelaar.online deel je gemakkelijk en veilig alle relevante informatie en documenten rondom de verkoop van een object met jouw klanten.

Begin vandaag nog!

Ervaar vandaag nog hoe veel sneller, leuker en efficiënter jij kan werken.