Kolibri Mail is, na de agenda, de meest gebruikte functionaliteit in Kolibri. Niet gek ook, want bijna al je communicatie verloopt via mail. Afspraakbevestigingen, informatie aanvragen maar ook het versturen van overeenkomsten. Omdat we willen dat je zo efficiënt mogelijk kunt werken in Kolibri Mail brengen we voortdurend updates uit, meestal onder de motorkap. Vandaag zetten we een update live waar je meer van ziet. We hebben namelijk de hele interface van de inbox vernieuwd.

Kolibri Mail 2020

Compacter
Je ziet dat de nieuwe interface dezelfde look-and-feel heeft als de vorige versie. Wel zo fijn want dan hoef je niet te wennen. Wel hebben we bij de ontwikkeling ieder element nog eens onder de loep genomen om te zien of we de interface wat konden afslanken – en dat is gelukt. Kolibri Mail oogt rustiger en er is meer ruimte voor het lezen en verwerken van je e-mails.

Sneller
We hebben iedere regel code opnieuw geschreven met in ons achterhoofd alles wat we van de vorige interface geleerd hebben. Het resultaat is een sneller werkende interface.

Scrollpositie in e-mails onthouden
Nog een leuke extra – Kolibri Mail onthoudt nu ook waar je bent gebleven in de lijst van e-mails. Wel zo fijn!

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeën voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.

Kolibri is een dagje weg! 🥸Vrijdag 30 september 2022 gaan wij met zijn allen een dag leuke dingen doen. Dit betekent dat wij niet op kantoor zijn, en dus minder bereikbaar.

Vanaf 10.00 zijn wij telefonisch alleen bereikbaar voor spoedgevallen. In alle andere gevallen willen we je vragen te mailen naar support@kolibri.software of anders maandag 3 oktober 2022 telefonisch contact op te nemen. Dat wij je een dag minder kunnen helpen betekent natuurlijk niet dat je er niet uit gaat komen, want vrijwel alles wat je in Kolibri of Housenet kan doen is in detail beschreven of zelfs op video na te kijken in ons Helpcenter!

Begin vandaag nog!

Ervaar vandaag nog hoe veel sneller, leuker en efficiënter jij kan werken.