Ons Housenet team is on fire! šŸ”„ Vorige week vertelde ik je over te koop en te huur aanbod tegelijk tonen op Housenet, vandaag mag ik je weer wat moois laten zien. We hebben een aantal instellingen toegevoegd aan Housenet waarmee je meer controle krijgt over je aanbod.

Housenet CMS

Zelf bepalen hoe lang aanbod op je website blijft staan

Voorheen konden alleen wij voor je instellen hoe lang je aanbod, nadat het verkocht of verhuurd is, op je website bleef staan. Dat deden we (en doen we nog steeds) graag voor je, maar je kan het nu zelf. Wel zo fijn.

Housenet objecten verbergen

Objecten handmatig verbergen op je website

Stel je voor: je hebt in Housenet ingesteld dat het verkochte en verhuurde aanbod nog 180 dagen op je website blijft staan, maar die ene opdrachtgever wil toch echt heel graag dat zijn object van jouw website verdwijnt. Hoe doe je dat? Vanaf vandaag doe je het heel makkelijk zelf. We hebben een nieuwe optie aan het Housenet CMS toegevoegd waarmee je op objectniveau kunt bepalen of je dat object wil verbergen op je website. Kies je er voor een object te verbergen? Dan verdwijnt deze bijna-instant uit je zoekresultaten.

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri en Housenet ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri en Housenet gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeƫn voor Kolibri en Housenet online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri en Housenet? Laat je stem dan horen.