Ook in jouw makelaarskantoor is e-mail waarschijnlijk het populairste communicatiemiddel. Bezichtigingsaanvragen, afspraakbevestigingen en overeenkomsten – je verstuurt of ontvangt ze per mail en je wil er natuurlijk geen een missen. Omdat we het belangrijk vinden een snelle en veilige mailoplossing aan te bieden hebben we onze Housenet mailoplossing vernieuwd – met een nieuwe naam: Mailking24

Veilig

Praten over veiligheid is vaak een beetje saai, maar we vinden het wel ontzettend belangrijk. Daarom een greep uit de veiligheidsmaatregelen die we hebben getroffen met Mailking24:

Tweestapsverificatie
Door het instellen van tweestapsverificatie voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je e-mailaccount. Wel zo fijn als het gaat om veiligheid

Antivirus en geavanceerde anti-spam
Mailking wordt standaard geleverd met een antivirus en geavanceerde anti-spam. Ontvang je toch nog die ene spam-mail? Dan voeg je de afzender makkelijk zelf toe aan een blacklist.

DKIM
DKIM staat voor DomainKeys Identified Mail. Ik zal je niet lastig vallen met alle technische details daarvan; in het kort: DKIM voorkomt dat anderen zich kunnen voordoen als jouw e-mailadres.

Opgeslagen op high-tech servers in de EU
Je e-mailverkeer wordt netjes opgeslagen binnen de EU. Daar merk je niet zo veel van, maar het is door de strenge regels rondom data opslag die in de EU gelden wel een hele geruststelling. Alle data wordt opgeslagen in een laatste generatie gecertificeerd datacenter.

Automatische backup
Per ongeluk een mailtje verwijderd? Geen probleem! Verwijderde e-mail blijft nog 30 dagen in je prullenbak staan (tenzij je de mail ook daaruit hebt verwijderd).

Versleutelde verbindingen
De verbindingen die nodig zijn voor het lezen en versturen van e-mail met Mailking24 worden versleuteld met TLS en SSL.

Handig

Wanneer je iets nieuws maakt wil je natuurlijk wel dat het beter is dan wat je had. Mailking24 is eigenlijk op alle vlakken beter dan de huidige mailoplossing, maar een aantal dingen springen erbovenuit:

Meer opslag
De bijlages in je mailtjes zijn de afgelopen jaren niet kleiner geworden – daarom krijg je bij je Mailking24 mailbox standaard 5GB opslag – 5 keer meer dan Housenet mail! Heb je meer opslag nodig? Dan kun je upgraden naar 8GB, 25GB of zelfs 50GB.

Moderne webmail
Wanneer je voor het eerst inlogt in je nieuwe Mailking webmail, merk je dat het er allemaal wat anders uitziet dan in je huidige webmail. De Mailking24 webmail lijkt heel veel op Outlook of Apple mail en dat vinden wij, en jij waarschijnlijk ook, alleen maar fijn

Ook makkelijk in te stellen in…
Liever geen webmail? Dan is Mailking24 makkelijk in te stellen in, bijvoorbeeld, Outlook, Apple Mail, iOS en Android en natuurlijk ook in Kolibri.

Werkt super met Kolibri
Mailking24 werkt fantastisch samen met Kolibri. Door de moderne technologie achter Mailking merk je dat onder ander het zoeken naar e-mailberichten in Kolibri veel sneller is dan sommige andere (vaak verouderde) mailoplossingen van andere partijen. Wij van wc-eend… 😉

Meestal gratis!

Gebruik je Housenet? Dan is Mailking voor jou in de meeste gevallen gratis. Bij je Housenet abonnement krijg je namelijk standaard 5 e-mailaccounts met elk 5GB aan opslag. Heb je meer accounts of meer opslag nodig? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Over naar Mailking

De komende tijd zetten we alle Housenet mailboxen over naar Mailking. We bellen je om het moment dat we jouw mailboxen overzetten in te plannen. Je hoeft daar gelukkig zelf (bijna) niets voor te doen en je blijft tijdens het overzetten gewoon bereikbaar.