In week 3 van 2020 heeft ons team een aantal mooie verbeteringen aan Kolibri live gezet. Het mooiste, is, al deze punten zijn ingebracht door Kolibri gebruikers! Ik laat het je snel zien.

(Tijdelijk) verbergen op Funda
Regelmatig kregen we de vraag of een object, nadat het al eens op Funda was gepubliceerd toch nog even verborgen kon worden, zonder dat je het object opnieuw moest aanmelden wanneer het weer beschikbaar mocht komen. Dat is vanaf nu mogelijk. Wil je een gepubliceerd object verbergen op Funda? Ga dan naar de ‘Mediapartners en publicaties’ tab en kies voor ‘Verbergen’

Sneller bij objectinformatie
Wanneer iemand belt voor meer informatie over een object wil je dat natuurlijk snel kunnen inzien. Voorheen moest je, om alle informatie van een object te zien, naar het bewerken-scherm van het object. Niet meer! In de detailweergave van een object zie je nu een extra tab ‘Objectinformatie’. Daarin vindt je alles wat je hebt ingevuld over het object.

Makkelijker objecten koppelen
Wanneer je een object zowel te koop als te huur hebt aangeboden wil je wanneer je afspraken, taken, facturen of e-mails maakt dat je de juiste versie van het object koppelt. We hebben dat makkelijker gemaakt door te tonen of het om een koop-of-huur object gaat.

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle idee├źn voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.