Ons ontwikkelteam heeft in de avonden en in de weekenden gewerkt aan een mooie verbetering aan Kolibri: vernieuwde lijstweergaves. Die nieuwe lijstweergaves staan inmiddels live, een mooi moment om te delen wat er veranderd is.

Onder de motorkap
Het meeste werk is gedaan onder de motorkap. Je ziet daarom misschien niet heel erg veel verschil met de vorige lijstweergaven. Wel zijn de nieuwe lijsten sneller dan voorheen en zijn ze consistenter vormgegeven.

Scrollpositie onthouden
Heel fijn: de nieuwe lijsten onthouden de scrollpositie wanneer je van een lijst naar een object en weer terug wisselt. Zo loop je makkelijker door je lijsten heen.

Betere sortering
We hebben meer mogelijkheden tot het sorteren van lijsten toegevoegd. De lijsten zijn daarmee veel overzichtelijker geworden.

Makkelijker uit te breiden
Fijn voor de toekomst: deze lijstweergaven zijn makkelijker uit te breiden dan de vorige.

Live voor…
De nieuwe lijstweergave staat live voor (Verhuur/verkoop/aanhuur/aankoop)Opdrachten, Taken, Relaties, Zoekopdrachten en Facturen.

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle idee├źn voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.