Relatie kunnen aanmaken vanaf het telefoonnotitie scherm.
Kort geleden maakten we het mogelijk een telefoonnotitie te maken vanuit de tijdlijn van een object of relatie. Het was daarin nog niet mogelijk om een relatie aan te maken wanneer je een relatie koppelt aan die telefoonnotitie. Vanaf nu kan dat wel.

Het afronden van een taak makkelijker ongedaan maken.
Wanneer je in Kolibri iets van je takenlijst doorstreepte was het item direct uit je scherm. Overzichtelijk wanneer je het juiste item hebt afgevinkt, onhandig als je net verkeerd klikte. Kolibri toont na het doorstrepen van een item een melding waardoor je de taak weer terug kan zetten.

Bijlagen vermelden bij afdrukken van e-mails
Deze heeft weinig uitleg nodig. Wanneer je een e-mail afdrukt staan daar nu ook alle bijlagen bij.

Spellcheck in Kolibri Mail
Kolibri Mail toont nu de standaard spellingscontrole van je browser wanneer je een mail schrijft.

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeën voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.

Nieuw!

Jouwmakelaar.online, jouw eigen klantportaal

Met Jouwmakelaar.online deel je gemakkelijk en veilig alle relevante informatie en documenten rondom de verkoop van een object met jouw klanten.

Begin vandaag nog!

Ervaar vandaag nog hoe veel sneller, leuker en efficiënter jij kan werken.