Vandaag zetten we de meest gevraagde functionaliteit voor Kolibri live: een koppeling van de Kolibri agenda naar Outlook, iPhone, Mac, Google Calendar en Android. Ik ga er geen méga lange blog van maken, want het werkt heel simpel en je wil natuurlijk direct aan de slag met de koppeling. 😁

Wat kan het?
Door de Kolibri Agenda Sync app komen alle afspraken die je in Kolibri hebt staan ook in je Outlook, iPhone, Mac, Google Calendar en Android agenda te staan. Super handig!

Hoe werkt het?
Het werkt eigenlijk heel simpel. Ik weet zeker dat je het binnen 1 minuut voor elkaar hebt. In de Kolibri AppXchange hebben we handige handleidingen gemaakt over hoe je de Kolibri agenda naar Outlook, iPhone, Mac, Google Calendar en Android synchroniseert. Ga dus naar de Kolibri AppXchange en begin.

Hoe begin ik?
Je vindt de Kolibri Agenda Sync app in de Kolibri AppXchange. Je herkent ‘m aan het icoon dat hier rechts in de blog staat. Nog even zien hoe de AppXchange ook alweer werkt? Kijk dan hier. Wist je dat er ook hele mooie andere integraties in de AppXchange staan zoals mijnhuis.site en de Funda Desk app waarmee berichten uit Funda Desk automatisch bij de juiste objecten in Kolibri terechtkomen.

Bedankt!
Ik wil graag alle Kolibri gebruikers bedanken die gevraagd hebben of we een koppeling tussen van Kolibri naar andere agenda’s konden realiseren. Dankzij jullie wéér een stukje mooier!

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeën voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.