Tijdlijn
De tijdlijn van Kolibri, waarin automatisch alle correspondentie rondom een object wordt verzameld, is nu ook beschikbaar in de Kolibri app. Daardoor kun je altijd opzoeken wat er met een object is gebeurd.

Netwerk
Snel even de verhuurder, beheerder, verkoper, geïnteresseerde of loodgieter van een object bellen? Dat kan! Het netwerk van een object heb je nu altijd bij je.

Zoekers
Terwijl je in de auto zit nog even een lijstje matchende zoekers nabellen (handsfree natuurlijk) doe je vanaf nu een stuk makkelijker omdat zoekers nu bij objecten in de Kolibri app te zien zijn.

Dossier
Eigenlijk de mooiste uitbreiding in deze grote update: het dossier. Alle documenten die je opgeslagen hebt in Kolibri zie je nu ok in de app terug. Je kunt zelfs direct vanaf je telefoon documenten of foto’s opslaan.

Even snel een kadastrale kaart erbij pakken? Of een foto maken en uploaden in het dossier?

Het kan nu allemaal.

Laat je mening horen!

We vinden je mening ontzettend belangrijk. Kolibri ontwikkelen we namelijk niet alleen, maar samen met iedereen die Kolibri gebruikt of wil gebruiken. Daarom hebben we op deze pagina een deel van alle ideeën voor Kolibri online gezet. Zie je daar iets tussen wat jij ook wil zien in Kolibri? Laat je stem dan horen.