Leesbevestigingen

Soms verstuur je een e-mail waarbij het handig is om te weten of de ontvangende partij de e-mail geopend heeft. Vanaf nu kun je in Kolibri aangeven dat je een leesbevestiging wil. Dat werkt heel makkelijk:

Je zet de leesbevestiging aan door bij het schrijven van een nieuwe e-mail de ‘Leesbevestiging’ knop om te zetten.

Zichtbaar in Kolibri Mail…

Wanneer de ontvangende partij jouw e-mail leest zie je dat bij de e-mail die je verzonden hebt.

..en in het notificatiecentrum

Leesbevestigingen ontvang je ook in het Kolibri notificatiecentrum. Wil je geen notificatie ontvangen van leesbevestigingen? Dan kun je de notificatie uitzetten via je instellingen.

Biedingen

Kort geleden maakten we het in Kolibri mogelijk om aankoop en aanhuur opdrachten vast te leggen. We introduceerden daar direct nog een nieuwe functionaliteit bij; biedingen. Vandaag breiden we ook de verkoop en verhuur opdrachten in Kolibri uit met biedingen.

‘Dossiers’ voor onderhandelingen

Omdat je bij verkoop en verhuur opdrachten kunt onderhandelen met meerdere partijen hebben we de biedingen functionaliteit iets anders vormgegeven dan bij aankoop en aanhuur. Voor iedere biedende partij wordt een dossier aangemaakt waarin je de onderhandeling kunt bijhouden.