Release notes week 43: Inkomende leads ontdubbelen en verrijken

Vandaag zetten we de meest gevraagde uitbreiding aan Kolibri live: het kunnen vastleggen en beheren van aankoop en aanhuur opdrachten. Omdat ik heel graag wil dat je er zelf mee aan de slag gaat, probeer ik deze blog kort te houden, maar er zijn een aantal dingen die ik alvast wil vertellen over aankoop en aanhuur.

Samengewerkt met makelaars

Dat aankoop en aanhuur nu live staat vind ik extra leuk, want we hebben dat te danken aan alle makelaars die aan ons hebben laten weten dat ze heel graag aan de slag zouden willen met aankoop en aanhuur in Kolibri. Samen met hen hebben we de afgelopen maanden onderzocht wat aankoop en aanhuur in Kolibri moet kunnen, hoe het eruit moet komen te zien en hebben ze na de ontwikkeling gevalideerd of het dan ook écht lekker werkt. Wil je meer lezen over wat we doen met klantwensen, dat kan! Ik heb daar laatst een blog over geschreven. Die lees je hier.

Aankoop en aanhuur dossiers opbouwen

Met de aankoop en aanhuur functionaliteit in Kolibri leg je makkelijk je aankoop en aanhuur dossiers vast. Je bouwt daardoor net als je gewend bent van verkoop en verhuur opdrachten bijna automatisch dossiers op. Afspraken, taken en e-mails worden automatisch gekoppeld, de tijdlijnen worden automatisch gevuld en ook bij aankoop en aanhuur kun je bestanden uploaden in het dossier. Onder een aankoop of aanhuur opdracht hang je één of meerdere panden waarover je in onderhandeling gaat. Die onderhandeling kun je nu ook makkelijk vastleggen.

Biedingen in Kolibri

Biedingen vastleggen

Wanneer je in onderhandeling gaat over objecten wil je natuurlijk ook dat proces vastleggen. Daarom introduceren we met aankoop en aanhuur in Kolibri een nieuwe functionaliteit: biedingen. Je registreert daar (in dit geval) jouw uitgaande bod en legt daar het tegenbod van de verhurende of verkopende makelaar vast. Je ontvangt ook notificaties over het verlopen van een bod, super handig.

Hoe begin je met aankoop en aanhuur?

Je begint heel makkelijk met aankoop en aanhuur door naar Kolibri te gaan en dan in de groene ‘Nieuw’ knop te kiezen voor Aankoop / aanhuur opdracht. De rest wijst zich dan eigenlijk vanzelf. Eerst zien hoe het werkt? Geen probleem! Ons support team heeft een fijne handleiding geschreven.

Aankoop en aanhuur

Release notes

Kolibri

Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

026 – 20 20 116

info@kolibri.software

Kolibri, software en websites voor makelaars.

Nieuw!

Jouwmakelaar.online, jouw eigen klantportaal

Met Jouwmakelaar.online deel je gemakkelijk en veilig alle relevante informatie en documenten rondom de verkoop van een object met jouw klanten.

Begin vandaag nog!

Ervaar vandaag nog hoe veel sneller, leuker en efficiënter jij kan werken.