Wekelijks schrijf ik over de kleine en grote verbeteringen die we aanbrengen aan Kolibri (onze software voor makelaars) en Housenet (onze websites voor makelaars). Deze week wil ik een kleine update delen over het sleutelbord in Kolibri:

Sleutelnummers vaker gebruiken

Wanneer je (bijvoorbeeld) verhuurmakelaar bent komt het voor dat je meerdere objecten binnen hetzelfde pand in verhuur neemt. Vaak heb je dan 1 centrale loper sleutel waarmee je toegang hebt tot alle objecten in dat pand. Voorheen kon je dat in Kolibri niet goed kwijt omdat een sleutelnummer slechts aan 1 object gekoppeld kon worden.

Vanaf nu is het mogelijk om een sleutel vaker te gebruiken. Wanneer je nu een sleutel wil koppelen kun je eerder gekozen sleutels nog eens toekennen aan een ander object. Wel zie je of de sleutel eerder is gebruikt. Wel zo handig.