Wekelijks schrijf ik over de kleine en grote verbeteringen die we doen aan Kolibri. We noemen dat zelf ‘dingen waar gebruikers blij van worden’. Ook deze week mag ik weer wat mooie verbeteringen met jullie delen.

Melding wanneer je een object wil archiveren wanneer mediapartners nog foutmeldingen hebben

Voorheen kon je objecten in Kolibri, wanneer je dat wilde, archiveren. Door een aantal wijzigingen aan de Tiara specificaties en hoe we daarmee om moeten gaan zagen we dat objecten regelmatig gearchiveerd werden terwijl Tiara nog een foutmelding terugstuurde bij het afmelden van het object. Omdat het lastiger is vanuit het archief een woning alsnog succesvol af te melden tonen we nu een nette melding zodat je weet waar je aan toe bent.

Melding bij te grote bestanden in Kolibri Mail

E-mail leveranciers hanteren bijna altijd een limiet aan de bestandsgrootte van de bijlagen die je toevoegt aan je e-mails. Omdat Kolibri Mail gebruikmaakt van je huidige e-mailprovider is Kolibri Mail gebonden aan diezelfde limieten. Voorheen toonde we geen melding wanneer je over dat limiet ging, nu wel.

Kluswoning, sloopwoning en erfgoed

We hebben een aantal ‘bijzonderheden’ (zoals Tiara dat noemt) aan particuliere opdrachten toegevoegd. Je kunt daardoor nu bij een woning ook aangeven dat het gaat om een kluswoning, sloopwoning of erfgoed.