Veel van de reacties die je ontvangt op jouw aanbod komen Via Funda. Funda Desk brengt je daar netjes van op de hoogte door een mailtje te sturen met de ingevulde contactgegevens en het bijbehorende pand. Wel vervelend dat die mail dan enkel terecht komt in je mailbox, niet gekoppeld is aan je panden in Kolibri, en je die mails dus zelf moet verwerken. Tot vandaag! Vandaag releasen we namelijk de gratis AppXchange partner: Funda Desk

Van Funda Desk naar het Kolibri notificatiecentrum
De Funda Desk AppXchange app leest de reacties die je via Funda op jouw aanbod krijgt uit en koppelt ze aan het overeenkomende pand in Kolibri. In plaats van een mailtje ontvang je een notificatie in het Kolibri notificatiecentrum waardoor je makkelijk een relatie of taak aanmaakt. Nog een voordeel is dat je de Funda reacties makkelijk terugvindt bij het pand in Kolibri, waardoor je die berichten niet zelf hoeft te sorteren.

Binnen 60 seconden geregeld
Het aanzetten en instellen van de Funda Desk AppXchange app is super eenvoudig. Zet de Funda Desk App aan in de Kolibri AppXchange (je leest hier hoe je dat doet), volg de instructies die je in Kolibri ziet en binnen 60 seconden is jouw kantoor klaar om Funda reacties te ontvangen in Kolibri.

De Funda Desk AppXchange app is gratis voor alle Kolibri gebruikers.