Verbeterde privacy in Housenet

=We hebben een aanpassing gedaan aan Housenet om de privacy van jouw bezoekers beter te bewaken. Wanneer bezoekers nu informatie willen achterlaten of een account willen aanmaken moeten ze aangeven dat ze akkoord gaan met je privacybeleid. Achterlaten van gegevens (waar gebruikers moeten aangeven dat ze akkoord gaan met je privacybeleid) kan op verschillende plekken:

  • Bij panden onder ‘plan een bezichtiging’
  • Bij panden onder ‘Neem contact met mij op’
  • Bij het algemene contactformulier
  • Bij het maken van een account of zoekprofiel

Je kunt er voor kiezen om het woord ‘privacybeleid’ te laten linken naar je privacybeleid op je website. Wil je dat graag? Neem dan even contact op met support@kolibri.software. Stuur ons het linkje naar je privacy beleid, dan koppelen wij ‘m graag voor je.

Nieuwe Features

  • Toekomstige transacties van huuropdrachten kunnen nu, net als koopopdrachten, geannuleerd worden voor de transactiedatum. Het werkt heel makkelijk, je klikt gewoon op ‘transactie annuleren’ in de detailweergave van een opdracht.
  • We hebben de ‘matchende zoekers’ lijst bij opdrachten uitgebreid met telefoonnummers en e-mailadressen. Zo kun je nog makkelijker en sneller contact opnemen met matchende zoekers.

Updates

  • De kenmerken van panden op Housenet websites zijn bijgewerkt naar de Tiara Wonen 1.5 specificaties.
  • De kenmerken van panden in brochures zijn bijgewerkt naar de Tiara Wonen 1.5 specificaties.

Bugfixes

  • Bug opgelost waarbij zoekprofielen met veel zoeklocaties niet verwerkt konden worden.
  • Bug opgelost waarbij de afhandeling van ongeldige NVM-logins niet doorverwezen naar het NVM inlogportaal (voor Kolibri Exchange)
Kolibri is een dagje weg! 🥸Vrijdag 30 september 2022 gaan wij met zijn allen een dag leuke dingen doen. Dit betekent dat wij niet op kantoor zijn, en dus minder bereikbaar.

Vanaf 10.00 zijn wij telefonisch alleen bereikbaar voor spoedgevallen. In alle andere gevallen willen we je vragen te mailen naar support@kolibri.software of anders maandag 3 oktober 2022 telefonisch contact op te nemen. Dat wij je een dag minder kunnen helpen betekent natuurlijk niet dat je er niet uit gaat komen, want vrijwel alles wat je in Kolibri of Housenet kan doen is in detail beschreven of zelfs op video na te kijken in ons Helpcenter!

Begin vandaag nog!

Ervaar vandaag nog hoe veel sneller, leuker en efficiënter jij kan werken.