Publiceren in grensgebieden op Funda.nl en meer!

Soms is Nederland net te klein en staat het droomhuis van jouw kopers net over de grens in België of Duitsland (al weten ze dat zelf nog niet). Je wil ze eigenlijk heel graag tijdens hun zoektocht op Funda laten zien dat jouw ‘buitenlandse’ aanbod perfect bij ze past. Maar helaas, jouw kopers zoeken alleen in het Nederlandse aanbod op Funda.nl. Gelukkig bieden we vanaf vandaag de oplossing! Funda.nl vindt het prima wanneer je woningen in België of Duitsland in het grensgebied van Nederland tussen het Nederlandse aanbod plaatst.

Van Funda moet je daarvoor wel een trucje uithalen met het aanmelden van je aanbod, maar vanaf vandaag kan dat in Kolibri. Het werkt eigenlijk best makkelijk. Ben je benieuwd hoe het werkt? Lees onze korte handleiding over het aanmelden van woningen in grensgebieden dan hier

Reacties op panden vanuit Housenet nu ook zichtbaar in Kolibri.

We hebben een uitbreiding gedaan aan de integratie tussen Kolibri en Housenet. Wanneer mensen op woningen reageren via je Housenet website kun je nu in de tijdlijn van de opdracht in Kolibri de volledige reactie lezen en zie je de contactgegevens van je nieuwe lead. Natuurlijk sturen we je daar ook een notificatie over. Zo kun je ze supersnel mailen en bellen en die nieuwe lead omzetten naar een klant.

Nieuwe Features

  • Toekomstige transacties van huuropdrachten kunnen nu, net als koopopdrachten, geannuleerd worden voor de transactiedatum. Het werkt heel makkelijk, je klikt gewoon op ‘transactie annuleren’ in de detailweergave van een opdracht.
  • We hebben de ‘matchende zoekers’ lijst bij opdrachten uitgebreid met telefoonnummers en e-mailadressen. Zo kun je nog makkelijker en sneller contact opnemen met matchende zoekers.

Updates

  • De kenmerken van panden op Housenet websites zijn bijgewerkt naar de Tiara Wonen 1.5 specificaties.
  • De kenmerken van panden in brochures zijn bijgewerkt naar de Tiara Wonen 1.5 specificaties.

Bugfixes

  • Bug opgelost waarbij zoekprofielen met veel zoeklocaties niet verwerkt konden worden.
  • Bug opgelost waarbij de afhandeling van ongeldige NVM-logins niet doorverwezen naar het NVM inlogportaal (voor Kolibri Exchange)