Uitbreidingen aan de zoekfunctie

Op 26 september hebben we de laatste groep Venum gebruikers omgezet naar Kolibri. De maanden voorafgaand daaraan hebben we de functionaliteiten die deze groep in Venum gebruikte in Kolibri gemaakt. Nu iedereen om is naar Kolibri zijn we aan het indexeren welke dingen nu gemist worden voordat Venum helemaal uitkan. Deze week kunnen we daar alvast twee dingen van wegstrepen:

1. Zoeken in taken.

Deze uitbreiding aan de zoekfunctionaliteit spreekt eigenlijk voor zich. Het is vanaf nu mogelijk om te zoeken in taken die je nog moet afronden en aan jou zijn toegewezen.

2. Zoeken in facturen.

Veel gebruikers gaven aan dat ze in Venum gemaakte facturen niet meer konden vinden in Kolibri. Alle facturen waren wel aanwezig, maar er waren geen relaties of opdrachten gekoppeld aan de factuur. In Kolibri kon je facturen alleen vinden via een gekoppelde relatie of opdracht, of via het factuurnummer. We hebben de zoekfunctie nu uitgebreid met het zoeken op het ingevulde factuuradres en de ingevulde debiteur. Je vind daardoor nog makkelijker de factuur die je nodig hebt.

Nieuwe features

  • Het Open Huis die je invult bij een opdracht wordt nu automatisch getoond op Funda.
  • Je kunt nu bij het aanmaken van een taak aangeven of je wel of geen herinnering wilt (en wanneer).

Updates

  • Je kan in de zoekfunctie van Kolibri nu ook zoeken naar taken op basis van het onderwerp.
  • Je kan in Kolibri nu ook zoeken naar facturen op basis van Debiteur naam of de straatnaam van het factuuradres.