Sleutelbord

Een van de meest gevraagde functionaliteiten voor Kolibri was een sleutelbord. Je kon in de opdrachtenlijst al zien welke sleutel gekoppeld was aan een opdracht. Ook kan je bij gekoppelde opdrachten in je agenda zien welk sleutelnummer gekoppeld is. Maar vanaf nu kan dat ook in het Kolibri sleutelbord. Het sleutelbord vind je in het hoofdmenu en laat alle opdrachten zien waaraan een sleutel is gekoppeld.

Nieuwe features

  • Het Open Huis die je invult bij een opdracht wordt nu automatisch getoond op Funda.
  • Je kunt nu bij het aanmaken van een taak aangeven of je wel of geen herinnering wilt (en wanneer).

Updates

  • Het VBO document “Opdracht tot bemiddeling bij verkoop woning” is bijgewerkt naar de meest recente versie (2018_2).
  • Het VBO document “Opdracht tot bemiddeling bij aankoop woning” is bijgewerkt naar de meest recente versie (2018_2).
Kolibri is een dagje weg! 🥸Vrijdag 30 september 2022 gaan wij met zijn allen een dag leuke dingen doen. Dit betekent dat wij niet op kantoor zijn, en dus minder bereikbaar.

Vanaf 10.00 zijn wij telefonisch alleen bereikbaar voor spoedgevallen. In alle andere gevallen willen we je vragen te mailen naar support@kolibri.software of anders maandag 3 oktober 2022 telefonisch contact op te nemen. Dat wij je een dag minder kunnen helpen betekent natuurlijk niet dat je er niet uit gaat komen, want vrijwel alles wat je in Kolibri of Housenet kan doen is in detail beschreven of zelfs op video na te kijken in ons Helpcenter!

Begin vandaag nog!

Ervaar vandaag nog hoe veel sneller, leuker en efficiënter jij kan werken.