Als makelaar ben je vaak op pad. Natuurlijk wil je onderweg ook je relaties makkelijk kunnen bereiken, zien welke afspraken je hebt, je taken kunnen uitvoeren en je opdrachten kunnen inzien. Om dat mogelijk te maken brengen we vandaag de Kolibri App uit, voor Android en iOS. In deze blog vertel ik je wat de Kolibri App voor Android en iOS kan.

Dashboard

 • Bekijk je afspraken en taken voor vandaag
 • Navigeer makkelijk naar je volgende afspraak

Relaties

 • Voeg nieuwe relaties toe en wijzig bestaande relaties
 • Makkelijk bellen of navigeren

Agenda

 • Snel afspraken maken, wijzigen of bekijken
 • Navigeer makkelijk naar je volgende afspraak
 • Koppel je afspraken aan relaties en opdrachten

Taken

 • Snel zien welke taken je nog moet uitvoeren
 • Maak makkelijk een nieuwe taak aan

Opdrachten

 • De informatie van je opdrachten altijd bij je
 • Makkelijk navigeren naar de opdracht en bellen met gekoppelde relaties

Zoeken

 • Snel zoeken in al je relaties en opdrachten in Kolibri

Supersnel bellen en navigeren

We weten dat je vaak aan het bellen bent. En dat je geen zin hebt om lang bezig te zijn met het opzoeken van het adres van je volgende afspraak. Daarom kun je vanuit de Kolibri App supersnel bellen en navigeren.

De makelaars in onze testgroep zijn al ontzettend blij met de Kolibri app. We hebben er daarom vertrouwen in dat jij dat ook bent. We hebben al heel veel goede idee├źn voor hoe we de Kolibri App nog beter kunnen maken en blijven de app doorontwikkelen. Heb je ook een supergoed idee voor de Kolibri App, laat het me dan weten!

Nu beschikbaar in de App Store en Google Play

De Kolibri App is vanaf vandaag beschikbaar voor Android en iOS. Je download de app via Google Play of in de App Store.